Jabłka prażone

SMAKI:

Jabłko prażone
Jabłko prażone z brzoskwiniami
Jabłko prażone z cynamonem

ZASTOSOWANIE:

Wyroby cukiernicze: ciasta, ciasteczka, wafle, rolady, gofry, naleśniki, pierogi i inne.

WŁAŚCIWOŚCI:

Zawartość jabłka w produkcie 86%

Termostabilne – można zapiekać na zewnątrz i wewnątrz ciasta.

Możliwość zamrażania jabłka prażonego w finalnych produktach takich  jak: ciasta, pierogi, pączki i innych.

Smarowne – łatwo rozprowadzają się po cieście ręcznie i maszynowo.

Uniwersalne – doskonałe do ciast kruchych, drożdżowych, biszkoptowych i innych.

Logistyka:

Wiadro:                 12 kg               6kg               

Na warstwie:       11 szt              18 szt

Na palecie:          55 i 66 szt      108 szt

Zapisz

Zapisz

Zapisz