Jabłka prażone

Smaki:

  • Jabłko prażone
  • Jabłko prażone z brzoskwiniami
  • Jabłko prażone z cynamonem

Zastosowanie, do wyrobów cukierniczych:

  • ciast
  • ciasteczek
  • wafli
  • rolad
  • gofrów
  • naleśników
  • pierogów i innych

Właściwości:

  • Zawartość jabłka w produkcie 86%
  • Termostabilne – można zapiekać na zewnątrz i wewnątrz ciasta.
  • Możliwość zamrażania jabłka prażonego w finalnych produktach takich  jak: ciasta, pierogi, pączki i innych.
  • Smarowne – łatwo rozprowadzają się po cieście ręcznie i maszynowo.
  • Uniwersalne – doskonałe do ciast kruchych, drożdżowych, biszkoptowych i innych.

Logistyka:

  • Wiadro:                 12 kg               6kg
  • Na warstwie:       11 szt              18 szt
  • Na palecie:          55 i 66 szt      108 szt