Powidła śliwkowe i dżemy

Masa makowa, Masa makowa z bakaliami

Zastosowanie, do wyrobów cukierniczych:

  • ciast
  • ciasteczek
  • pierników
  • naleśników
  • gofrów
  • i innych

Właściwości:

  • Powidła – wyprodukowane ze 170 g owoców na 100 g wyrobu gotowego
  • Dżemy smaki: truskawkowy, wiśniowy, brzoskwiniowy, malinowy, ananasowy, z czarnej porzeczki

Zastosowanie, do wyrobów cukierniczych:

  • ciast
  • ciasteczek
  • rolad
  • tortów
  • klusek
  • kutii i innych

Właściwości:

  • Uniwersalna – doskonała do ciast kruchych, drożdżowych, biszkoptów i innych
  • Termostabilna – można zapiekać na zewnątrz i wewnątrz ciasta

Logistyka

  • Wiadro:       13 kg    6 kg    4 kg
  • Na warstwie: 11 szt           24 szt
  • Na palecie:  55 i 66 szt  108 szt  168 szt

Logistyka:

  • Wiadro:                13 kg        4 kg
  • Na warstwie:      11 szt      24 szt
  • Na palecie:        55 i 66 szt  168 szt

Logistyka:

  • Puszka:                4,5 kg     850 g
  • Na warstwie:     24 szt      72 szt
  • Na palecie:         168 szt    864 szt