Powidła śliwkowe

Dżemy

Masa makowa

Do wyrobów cukierniczych: ciast, ciasteczek, pierników

Wyprodukowane ze 170 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.

Do wyrobów cukierniczych: ciast, ciasteczek, deserów, naleśników

Smaki: truskawkowy, wiśniowy, brzoskwiniowy, malinowy, ananasowy, z czarnej porzeczki

RODZAJE

Masa makowa, masa makowa z bakaliami

Do wyrobów cukierniczych: ciast, ciasteczek, rolad, tortów, klusek, kutii i innych.

WŁAŚCIWOŚCI

Uniwersalna: doskonała do ciast kruchych, drożdżowych, biszkoptów i innych.
Termostabilna: można zapiekać na zewnątrz i wewnątrz ciasta.

Logistyka:

Wiadro:            13 kg           6 kg       4 kg

Na palecie:   55 i 66 szt   108 szt   168 szt

 

Logistyka:

Wiadro:                3,5 kg

Na warstwie:       24 szt

Na palecie:          168 szt

Logistyka:

Wiadro:                  13 kg           4 kg

Na warstwie:         11 szt         24 szt

Na palecie:          55 i 66 szt   168 szt

Puszka:                4,5 kg       850 g

Na warstwie:     24 szt        72 szt

Na palecie:         168 szt      864 szt