Nadzienia owocowe 25%, 50% i 70% zawartości owoców

Nadzienia termostabilne o smaku

Smaki

Wiśnia, czarna porzeczka, jagoda, morela, brzoskwinia, banan, truskawka, malina, ananas, jeżyna, cytryna, kiwi, pigwa

Zastosowanie

Do wyrobów cukierniczych: ciast, ciasteczek, wafli, rolad, gofrów, naleśników, pierogów i innych.

Właściwości

Termostabilne: można zapiekać na zewnątrz i wewnątrz ciasta.

Uniwersalne: doskonałe do ciast kruchych, drożdżowych, biszkoptowych i innych.

Smarowne: łatwo rozprowadzają się po cieście ręcznie i maszynowo.

Możliwość zamrażania nadzień owocowych  w finalnych produktach takich  jak: ciasta, pierogi, pączki i innych.

Stabilność wypiekowa produktu: Termostabilny w 2000C przez 15 minut.

Smaki

Wiśnia, czarna porzeczka, jagoda, morela, brzoskwinia, banan, truskawka, malina, ananas, jeżyna, cytryna, kiwi, pigwa

Zastosowanie

Do wyrobów cukierniczych: dekoracji, przekładania, nadziewania, smarowania ciast, ciasteczek, rolad, rogalików, tortów, pączków oraz produktów garmażeryjnych: pierogi, knedle, naleśniki.

Właściwości

Termostabilne: można zapiekać na zewnątrz i wewnątrz ciasta.

Uniwersalne: ze względu na gładką konsystencję oraz brak cząsteczek nadają się do użycia ręcznego, jak i maszynowego (automatyczne dozowniki o małych przekrojach)

Struktura: gładkie, o smarownej konsystencji, skrobiowe, zżelowane, podczas dozowania nie zostawiają ciągliwych końcówek.

Stabilność wypiekowa produktu: Termostabilny w 2000C przez 15 minut.

Logistyka:

25%, 50%

Wiadro:                 12 kg               6kg

Na warstwie:       11 szt              18 szt

Na palecie:          55 i 66 szt      108 szt

70%

Wiadro:                 13 kg               6kg

Na warstwie:       11 szt              18 szt

Na palecie:          55 i 66 szt      108 szt

Logistyka:

Wiadro:                 12 kg               6kg

Na warstwie:       11 szt              18 szt

Na palecie:          55 i 66 szt      108 szt