Warzywne pasty piekarnicze

SMAKI:

Pasta z suszonych pomidorów

Pasta z suszonych pomidorów z serem feta

Pasta z suszonych pomidorów z oliwkami

Pasta z suszonych pomidorów z papryką jalapeno

Pasta szpinakowa z serem feta i suszonymi pomidorami

Pasta z zielonych oliwek z suszonymi pomidorami i serem feta

Pasta oliwkowa z anchois

ZASTOSOWANIE:

Idealne do bagietek, grzanek, pizzerinek, pikantnych bułeczek i ciast francuskich i drożdżowych.

WŁAŚCIWOŚCI:

Wydajne  –  wystarczy niewielka ilość, a produkt finalny nabiera wyrazistego smaku.

Termostabilne – można zapiekać na zewnątrz i wewnątrz ciasta.

Możliwość zamrażania past zastosowanych w finalnych produktach.

Smarowne – łatwo rozprowadzają się po cieście ręcznie i maszynowo.

logistyka:

Puszka:                  2,65 kg        4 kg

Na warstwie:        30 szt         30 szt

Na palecie:            240 szt      180 szt