Koncentraty i puree/przeciery owocowe i warzywne, soki NFC dostępne w mrożonych lub aseptycznych workach lokowanych w beczkach ok. 200-250 kg, kartonach lub w innym opakowaniu na życzenie Klienta.

OWOCE

Brzoskwinia
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: 10-12, 30-32oBrix
NFC: puree

Morela
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: 10-12, 30-32oBrix
NFC: puree

Banan
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: 20-26oBrix

Pomarańcza
Koncentrat: 65oBrix klarowny/mętny
Puree i przeciery: pulpa gorzka/słodka
NFC: sok

Ananas
Koncentrat: 65oBrix mętny/klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie

Kiwi
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie
NFC: puree

Wiśnia
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: naturalne, skoncentrowane

Truskawka
Koncentrat: 65oBrix
Puree i przeciery: naturalne, skoncentrowane, z pestkami lub bez

Cytryna
Koncentrat: 42oBrix mętny/klarowny
Puree i przeciery: pulpa, miąższ
NFC: sok

Marakuja
Koncentrat: 40oBrix mętny/65oBrix klarowny
Pulpa i puree: z pestkami lub bez

Grejpfrut
Koncentrat: 65oBrix klarowny/58oBrix mętny
NFC: sok

Mandarynka
Koncentrat: 60oBrix klarowny
NFC: sok

Limonka
Koncentrat: 42oBrix klarowny

Mango
Koncentrat: 65oBrix klarowny

Melon
Koncentrat: 65oBrix klarowny

Winogrono białe
Koncentrat: 65oBrix klarowny
NFC: sok

Winogrono czerwone
Koncentrat: 65oBrix klarowny
NFC: sok

Czerwona porzeczka
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: naturalne, z pestkami lub bez

Czarna porzeczka
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: naturalne, z pestkami lub bez

Jeżyna
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie

Jagoda
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie

Śliwka
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: 30-32oBrix
Pasta: 56oBrix

Gruszka
Koncentrat: 70oBrix klarowny, 65oBrix klarowny/mętny
Puree i przeciery: 10-20, 30-32oBrix
NFC: puree

Dzika róża
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie

Aronia
Koncentrat: 65oBrix klarowny

Żurawina
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie

Borówka brusznica
Koncentrat: 65oBrix klarowny

Granat
Koncentrat: 65oBrix klarowny

Rokitnik
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie

Tarnina
Koncentrat: 65oBrix klarowny
Puree i przeciery: na zamówienie

Jarzębina
Koncentrat: 65oBrix klarowny

Pigwa
Koncentrat: 65oBrix klarowny

Głóg
Koncentrat: 65oBrix klarowny

WARZYWA

Koncentrat pomidorowy
Cold break/Hot break
28-30oBrix
36-38oBrix
BIO

Marchew
Koncentrat: 50oBrix
Puree i przeciery: min. 7oBrix,

Czarna marchew
Koncentrat: 50oBrix

Papryka
Puree i przeciery: na zamówienie

Brokuł
Puree i przeciery: na zamówienie

Kalafior
Puree i przeciery: na zamówienie

Cukinia
Puree i przeciery: na zamówienie

Dynia
Koncentrat: 40oBrix
Puree i przeciery: na zamówienie

Na życzenie Klienta dostępne są również inne produkty.