Termostabilne nadzienia gładkie – Zawartości owoców: 25%, 50% i 70%

Smaki:

  • banan
  • cytryna
  • pomarańcza
  • malina
  • morela
  • wiśnia
  • truskawka
  • jagoda

Zastosowanie, do wyrobów cukierniczych:

dekoracji, przekładania, nadziewania, smarowania ciast, ciasteczek, rolad, rogalików, tortów, pączków oraz produktów garmażeryjnych takich jak: pierogi, knedle, naleśniki.

Właściwości:

  • Termostabilne: można zapiekać na zewnątrz i wewnątrz ciasta.
  • Możliwość zamrażania nadzień zastosowanych w finalnych produktach: ciastach, pierogach, pączkach i innych.
  • Do stosowania na zimno, do bezpośredniego spożycia do: gofrów, naleśników, grzanek oraz do bezpośredniego spożycia.
  • Smarowne: łatwo rozprowadzają się po cieście ręcznie i maszynowo.
  • Uniwersalne: doskonałe do ciast kruchych, drożdżowych, biszkoptowych i innych.
  • Nie nasączają ciasta.

Logistyka

    • Wiadro:  6 kg, 12 kg/13 kg
    • Na palecie: 126 szt. x 6 kg
      66 szt. x 12 kg/13 kg