Owoce w żelu, zawartość owoców 60%

Smaki:

  • wiśnia
  • jagoda
  • brzoskwinia
  • truskawka
  • malina
  • owoce leśne
  • owoce tropikalne

Zastosowanie:

Do bezpośredniego spożycia, jako dodatek do gofrów, bitej śmietany, deserów i naleśników.
D
o dekoracji wyrobów cukierniczych: ciast, ciasteczek, wafli, tortów.

Właściwości:

Termostabilne – można zapiekać wewnątrz ciasta.
Możliwość zamrażania owoców w żelu zastosowanych w finalnych produktach: ciastach, pierogach, pączkach i innych.
Do stosowania na zimno do: gofrów, naleśników, grzanek oraz do bezpośredniego spożycia.
Uniwersalne – doskonałe do ciast kruchych, drożdżowych, biszkoptów i innych.
Nie nasączają ciasta.
Produkt zawiera całe owoce.

Logistyka:

  • Puszka: 2,6 kg i 3,2 kg
  • Na palecie: 245 szt x 2,6 kg
    168 szt x 3,2 kg